Gerry Marsden, vocea care cântă imnul lui Liverpool, a murit

  • Gerry Marsden, vocea care cântă imnul lui Liverpool pe Anfield, a murit ieri, la 78 de ani.
  • Borussia Dortmund şi Celtic au adoptat şi ele cover-ul lui Marsden ca imn.
  • Gerry Marsden a fost printre cei mai în vogă artişti din Liverpool în anii 60.
170 afișări
Imaginea articolului Gerry Marsden, vocea care cântă imnul lui Liverpool, a murit

Gerry Marsden, vocea care cântă imnul lui Liverpool, a murit

Vocea care trezeşte tribunele de pe Anfield nu mai este printre noi.

Gerry Marsden, care cântă celebra versiunea a cântecului ”You'll Never Walk Alone”, imnul echipei Liverpool, a murit aseară, la vârsta de 78 de ani.

„Ştiu că toţi puteţi cânta asta şi va fi grozav!”, a afirmat Gerry Marsden pe Celtic Park.

Chiar dacă stadioanele din Anglia sunt goale în pandemie şi imnul mai răsună doar în difuzoare, cormoranii au lăsat fanii să vorbească în postarea dedicată lui Marsden, pe Twitter.

Celtic Glasgow şi Borussia Dortmund l-au comemorat şi ele pe fostul solist al trupei Gerry and the Pacemakers.

Când a auzit ”You'll Never Walk Alone”, în filmul Carousel, la începutul anilor 60, starul s-a îndrăgostit pe loc de versuri şi a înregistrat propriul cover cu trupa.

Paul McCartney şi Ringo Starr şi-au adus aminte de începuturile lor în muzică alături de Marsden, când Gerry and the Pacemakers şi Beatles erau cele mai populare trupe din Liverpool.

„Când eram în Liverpoo, la început de tot, era un ziar de muzică numit „The Merseybeats”, şi a făcut un sondaj. Cea mai populară trupă din Liverpool şi, desigur, noi voiam să câştigăm, voi voiaţi să câştigaţi, toţi voiau să câştige. A fost foarte aproape în sondajul ăla, aşa cum îţi aduci aminte, Gerry, dar am reuşit să vă luăm faţa, şi cred că ambele amândoi am reuşit să facem lucruri măreţe şi ne-am distrat pe cinste”, a declarat Paul Mccartney.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici