Gestul de suflet făcut de Boris Johnson şi partenera sa: Cei doi au adoptat un căţeluş abandonat

Premierul britanic Boris Johnson şi partenera acestuia, Carrie Symonds, au declarat luni că au adoptat un căţeluş din rasa Jack Russell, care fusese abandonat, potrivit Reuters.

896 afișări
Imaginea articolului Gestul de suflet făcut de Boris Johnson şi partenera sa: Cei doi au adoptat un căţeluş abandonat

Gestul de suflet făcut de Boris Johnson şi partenera: Cei doi au adoptat un căţeluş abandonat

Imaginile difuzate de televiziunea britanică arată momemntul în care căţeluşul de 15 săptămâni, pe nume Dilyn, a fost adus la biroul lui Johnson din Downing Street.

Symonds a postat apoi mai multe fotografii cu mascota pe pajiştea din curtea casei lui Johnson.

Dilyan, care a fost abandonat de un dealer de animale deoarece s-a născut cu o malformaţie a maxilarului, avea la gât o zgardă roz cu mesajul ”Stop exploatării animalelor”.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici