Gianni Alemanno promite că prima acţiune ca primar al Romei va fi legată de securitate

Noul primar al Romei, Gianni Alemanno, a declarat că prima acţiune în calitate de primar va fi legată de siguranţa şi controlul oraşului, adăugând că primul său gest va fi dedicat soţului Giovannei Regianni, informează marţi, Il Messaggero.

15 afișări
Imaginea articolului Gianni Alemanno promite că prima acţiune ca primar al Romei va fi legată de securitate

Gianni Alemanno promite că prima acţiune ca primar al Romei va fi legată de securitate (Imagine: Mediafax Foto)

"Siguranţă, muncă şi responsabilitate socială vor fi cele trei cuvinte de ordine pentru administrarea oraşului", a subliniat Alemanno.

"Prima acţiune ca primar va fi aceea de a promulga o măsură pentru respectarea siguranţei şi controlului asupra oraşului (...). Roma mea va fi mai sigură, mai implicată, va trata cu mai mult respect problemele cetăţenilor, va avea o dezvoltare dinamică profundă şi certă dar şi mai multă responsabilitate socială, pentru că trebuie să respectăm drepturile tuturor cetăţenilor (...). Vreau un oraş cu adevărat european şi mediteranean", a afirmat noul primar al Romei.

Potrivit sursei citate, Alemanno a dat asigurări că această primă acţiune ca primar va fi dedicată soţului Giovannei Reggiani, femeia pentru a cărei agresare şi ucidere, anul trecut, este acuzat un român (Nicolae Mailat), pentru că "trebuie să fie clar că niciodată nu se va mai putea întâmpla o faptă asemănătoare".

Primarul Romei intenţionează să "ceară prefectului convocarea Comitetului Provincial de ordine şi siguranţă pentru a fi luate toate măsurile care vor fi necesare în această privinţă".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici