Giuseppe Conte: Peste 4 milioane de italieni se întorc la muncă. Viitorul va fi în mâinile noastre

  • Premierul Italiei a scris pe contul de Facebook că luni începe faza a doua a ieşirii din carantină: cea de coexistenţă cu virusul
  • „Sunt încrezător, împreună vom reuşi”, a mai scris acesta
1086 afișări
Imaginea articolului Giuseppe Conte: Peste 4 milioane de italieni se întorc la muncă. Viitorul va fi în mâinile noastre

Giuseppe Conte: Peste 4 milioane de italieni se întorc la muncă. Viitorul va fi în mâinile noastre

Peste 4 milioane de italieni se întorc luni la muncă, a scris premierul italian, Giuseppe Conte, pe Facebook. „Ca niciodată, viitorul ţării va fi în mâinile noastre. (...) Sunt încrezător, împreună vom reuşi”, a notat acesta.

Premierul Conte scrie că luni începe faza a doua a ieşirii din carantină: cea de coexistenţă cu virusul.

„Va fi o nouă pagină pe care va trebui să o scriem împreună, cu încredere şi responsabilitate. Până acum, majoritatea cetăţenilor au fost adăpostiţi în casele lor. De mâine, peste 4 milioane de italieni se vor întoarce la muncă, vor folosi transportul public, multe companii şi fabrici vor reporni. Şi vor exista mult mai multe posibilităţi de infecţie, pe care le putem evita doar printr-o responsabilitate şi mai mare de”, a scris Conte, adăugând: „Ca niciodată înainte, viitorul ţării va fi în mâinile noastre”.

Va fi nevoie de mai multă colaborare, mai mult simţ civic şi respect pentru reguli din partea tuturor, afirmă premierul italian.

Acesta atenţionează că oamenii trebuie în continuare să fie atenţi, să menţină distanţa, să poarte masca de protecţie şi să se spele pe mâini des şi cu grijă: „Cu cât suntem mai scrupuşi în respectarea indicaţiilor de securitate, cu atât mai repede putem recâştiga alte zone de libertate. Să nu risipim ceea ce am câştigat în 50 de zile”.

Nu există vreo reţetă pentru repornire, spune Conte, adăugând: „Sunt încrezător, împreună vom reuşi”.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici