Goran Hadzici refuză să pledeze vinovat sau nevinovat în cadrul primei audieri la TPI

Fostul lider al sârbilor din Croaţia, Goran Hadzici, a refuzat luni să pledeze vinovat sau nevinovat pentru acuzaţiile care îl vizează, între care masacrul de la Vokovar, în cursul primei audieri la Tribunalul Penal Internaţional (TPI).

96 afișări
Imaginea articolului Goran Hadzici refuză să pledeze vinovat sau nevinovat în cadrul primei audieri la TPI

Goran Hadzici refuză să pledeze vinovat sau nevinovat în cadrul primei audieri la TPI (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Onorată instanţă, domnul Hadzici nu va pleda nici vinovat, nici nevinovat", a declarat avocatul Vladimir Petrovici în faţa judecătorului O-Gon Kwon.

Ultimul fugar căutat de TPI, Goran Hadzici, în vârstă de 52 de ani, urmează să răspundă pentru 14 capete de acuzare, de crime împotriva umanităţii şi crime de război, comise în timpul Războiului din Croaţia, în perioada 1991-1995.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici