Grav accident pe o autostradă din Franţa: Un autobuz care circula pe ruta Paris-Londra s-a răsturnat/ Doi cetăţeni români se numără printre cele 33 de victime - FOTO

Autorităţile franceze au anunţat că printre cele 33 de persoane rănite în urma accidentului rutier produs în nord-estul Franţei, între Amiens şi Saint-Quentin, se numără şi doi cetăţeni români, informează presa locală.

2844 afișări
Imaginea articolului Grav accident pe o autostradă din Franţa: Un autobuz care circula pe ruta Paris-Londra s-a răsturnat/ Doi cetăţeni români se numără printre cele 33 de victime - FOTO

Cel puţin 33 de persoane au fost rănite în urma unui accident rutier în nord-estul Franţei

UPDATE Doi cetăţeni români, printre pasagerii autocarului care s-a răsturnat în nordul-estul Franţei

Un autocar s-a răsturnat duminică pe o autostradă din nord-estul Franţei, între Amiens şi Saint-Quentin, în urma accidentului fiind rănite 33 de persoane, dintre care patru au suferit rănit grave, au anunţat autorităţile din departamentul Somme.

UPDATE Autorităţile franceze anunţă că printre victimele accidentului rutier din Somme se numără şi români

Potrivit autorităţilor franceze, printre persoanele aflate la bordul autobuzului erau cetăţeni români, englezi, americani, australieni şi japonezi, relatează postul France Bleu.


Autocarul, care aparţine companiei de transport Flixbus, circula pe ruta Paris-Londra, iar la bordul vehicului se aflau şi mai mulţi cetăţeni străini.

Accidentul s-a produs la ora locală 11:50 (ora României, 12:50), au precizat autorităţile, fără a oferi mai multe detalii despre circumstanţele producerii incidentului.

La faţa locului au intervenit numeroase echipaje de urgenţă şi ale jandarmeriei.

Taguri:
franţa,
accident,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici