Grecia: Cocaină de 3,2 milioane de euro găsită în containere încărcate cu banane

Poliţiştii din Grecia au confiscat zeci de pachete de cocaină care erau ascunse în containere încărcate cu banane care fuseseră expediate din America Latină, transmite Reuters.

295 afișări
Imaginea articolului Grecia: Cocaină de 3,2 milioane de euro găsită în containere încărcate cu banane

Arhiva Foto AP News

Poliţia a confiscat două containere suspecte în portul Pireu şi, după ce le-a dus în portul Salonic, a găsit 100 de pachete de cocaină, cântărind 161 de kilograme.

Drogurile, care urmau să fie distribuite în Grecia şi în alte ţări europene, sunt estimate la aproximativ 3,2 milioane de euro, a precizat poliţia.

Drogurile au fost găsite în cadrul unei anchete pe care Grecia a lansat-o luna trecută împreună cu autorităţile din Macedonia de Nord şi agenţia antidrog din SUA, după ce au fost confiscate aproximativ 100 de kilograme de cocaină, ascunse tot în containere de banane, într-un depozit din Salonic.

14 persoane au fost arestate în acel caz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici