Grecia va extrăda o femeie suspectă într-un dosar de terorism

Grecia va extrăda în Belgia o tânără de 22 de ani suspectă într-un dosar de terorism şi reţinută la sfârşitul săptămânii trecute în virtutea unui mandat de arestare al Europol, a făcut cunoscut luni o sursă din cadrul poliţiei, potrivit AFP.

308 afișări
Imaginea articolului Grecia va extrăda o femeie suspectă într-un dosar de terorism

Grecia va extrăda o femeie suspectă într-un dosar de terorism

O purtătoare de cuvânt pazei de coastă elene a declarat sâmbătă că tânără a fost arestată "din cauza presupuselor legături cu o activitate teroristă". Parchetul federal din Belgia a precizat ulterior că arestarea a avut loc "ca urmare a eliberării unui mandat de arestare internaţional într-un dosar belgian de terorism".

Potrivit agenţiei naţionale elene ANA, suspecta este de origine marocană. Poliţia greacă nu a dorit să facă precizări cu privire la dosarul de care este legat mandatul de arestare.

La rândul lor, autorităţile belgiene au refuzat să ofere mai multe detalii despre această arestare, dar au precizat că suspecta nu are legătură cu atentatele care au avut loc săptămâna trecută în Spania.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici