Greta Thunberg spune că Angela Merkel a stat la coadă să facă o poză cu ea pentru a „arăta bine” în faţa opiniei publice

  • Într-o emisiune la un post radio suedez, Greta Thunberg a spus că liderii mondiali fac selfie-uri cu ea pentru a „arăta bine”, relatează Insider.
  • Activista climatică, în vârstă de 17 ani, a numit-o pe Angela Merkel, cancelarul german , care aparent a stat la coadă pentru o fotografie cu ea la Summit-ul ONU pentru schimbările climatice de la New York.York, în septembrie 2019.
  • „Poate îi face să uite ruşinea generaţiei lor, a spus ea. "Îi ajută să doarmă noaptea."
2591 afișări
Imaginea articolului Greta Thunberg spune că Angela Merkel a stat la coadă să facă o poză cu ea pentru a „arăta bine” în faţa opiniei publice

Greta Thunberg spune că Angela Merkel a stat la coadă să facă o poză cu ea pentru a „arăta bine” în faţa opiniei publice

Thunberg a navigat pe Atlantic pentru a fi prezentă la un summit special al ONU pentru schimbările climatice din New York, în septembrie 2019, unde le-a spus pasional liderilor mondiali: „Mi-ţi furat visele şi copilăria cu cuvintele voastre goale ... cum îndrăzneţi!"

Potrivit lui Thunberg, Merkel a stat la coadă pentru un selfie cu ea la eveniment, activista a precizat că „nu a fost doar Merkel, ci multe alte persoane”.

Ea a spus: „Preşedinţi, prim-miniştri, regi şi prinţese au venit şi au vrut să vorbească cu mine.

"M-au văzut şi au văzut brusc şansa ca ei să poată face o fotografie cu mine pentru contul lor de Instagram cu hashtag-ul #savetheplanet.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici