Grevă la metroul din Londra în timpul vizitei lui Donald Trump în Marea Britanie

Segmente ale metroului din Londra vor fi paralizate din cauza unor greve în ziua vizitei preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, informează cotidianul The Independent.

725 afișări
Imaginea articolului Grevă la metroul din Londra în timpul vizitei lui Donald Trump în Marea Britanie

Sindicatul naţional al angajaţilor din domeniul feroviar a anunţat o grevă de avertisment faţă de condiţiile de lucru. Greva se va desfăşura în perioada 11-13 iulie.

Donald Trump va sosi în Marea Britanie pe 13 iulie.

Mii de persoane intenţionează să protesteze faţă de vizita preşedintelui SUA în Marea Britanie. Donald Trump va veni împreună cu soţia sa, Melania, în vizita de lucru care va include şi o întrevedere cu regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici