Grupul G7 cere suplimentarea volumului exporturilor de petrol şi gaze

Grupul naţiunilor puternic industrializate, G7, a îndemnat, joi seară, statele exportatoare de petrol şi gaze să suplimenteze volumul livrărilor, în contextul efectelor sancţiunilor internaţionale impuse Rusiei din cauza intervenţiei militare în Ucraina.

4186 afișări
Imaginea articolului Grupul G7 cere suplimentarea volumului exporturilor de petrol şi gaze

Grupul G7 cere suplimentarea volumului exporturilor de petrol şi gaze

"Există repercusiuni majore pe pieţele internaţionale ale energiei, sunt creşteri importante ale preţului petrolului. De aceea, este necesară creşterea volumului livrărilor", anunţă miniştrii Energiei din ţările care fac parte din Grupul G7.

"Observăm cu preocupare efectele asupra consumului casnic, mai ales în familiile cu venituri mici, dar şi pentru companii şi industrie, în special în ţările europene", afirmă miniştrii Energiei din SUA, Germania, Marea Britanie, Franţa, Italia, Japonia şi Canada.

"Creşterile preţurilor vor fi resimţite mai dur în naţiunile aflate în dezvoltare, care sunt importatori de energie şi ale căror resurse financiare sunt deja epuizate", subliniază Grupul G7, potrivit cotidianului Le Figaro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
g7,
petrol,
gaze

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici