Perioada de carantină s-ar putea reduce la 7 zile. Ţara europeană unde se fac paşi pentru reducerea restricţiilor

  • Franţa ar putea reduce autoizolarea la şapte zile
  • Ministrul Sănătăţii: "Le-am cerut autorităţilor ştiinţifice să acorde un aviz pentru a şti dacă poate fi redusă această cunoscută perioadă de 14 zile"
  • În Franţa s-au înregistrat aproape 350.000 de cazuri de coronavirus şi 30.730 de decese în total
2303 afișări
Imaginea articolului Perioada de carantină s-ar putea reduce la 7 zile. Ţara europeană unde se fac paşi pentru reducerea restricţiilor

Guvernul Franţei ar putea lua o măsură fără precedent: reducerea la jumătate a perioadei de carantină

 

În ultima săptămână, în Franţa s-au infectat aproape 47.000 de persoane. Ieri, au fost înregistrate 7,071 de cazuri.

Deşi numărul de cazuri este într-o continua creştere, Guvernul Franţei ia în calcul să reducă perioada de autoizolare la şapte zile.

Ministrul Sănătăţii. Olivier Véran a declarat că termenul de 14 zile este prea lung. Epidemiologul Antoine Flahault este de acord cu măsura deoarece cele mai multe contaminari se produc în primele cinci zile de la apariţia simptomelor.

Părerile sunt împărţite. Fostul ministru al sănătăţii. William Dab spune că este riscant şi că din nou, circulaţia virusului este foarte mare.

În ultima săptămână, în Franţa s-au infectat aproape 47.000 de persoane. Ieri, au fost înregistrate 7,071 de cazuri. Deşi numărul de cazuri este într-o continua creştere, Guvernul Franţei ia în calcul să reducă perioada de autoizolare la şapte zile. Ministrul Sănătăţii. Olivier Véran a declarat că termenul de 14 zile este prea lung. Epidemiologul Antoine Flahault este de acord cu  măsura deoarece cele mai multe contaminari se produc în primele cinci zile de la apariţia simptomelor. Părerile sunt împărţite. Fostul ministru al sănătăţii. William Dab spune că este riscant şi că din nou, circulaţia virusului este  foarte mare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici