Guvernul german anunţă că susţine discuţiile despre viitorul Uniunii Europene, propuse de Emmanuel Macron

Guvernul Germaniei a reacţionat marţi la ideile preşedintelui francez Emmanuel Macron privind viziunea sa pentru Uniunea Europeană, menţionând că este important ca forţele proeuropene să îşi prezinde ideile înaintea alegerilor din luna mai, relatează Reuters.

605 afișări
Imaginea articolului Guvernul german anunţă că susţine discuţiile despre viitorul Uniunii Europene, propuse de Emmanuel Macron

Guvernul german anunţă că susţine discuţiile despre viitorul Uniunii Europene, propuse de Emmanuel Macron

„Guvernul german susţine discuţiile despre direcţia Uniunii Europene”, a declarat un purtător de cuvânt al Guvernului german, fără să ofere însă mai multe detalii.

Preşedintele francez Emmanuel Macron a publicat luni un text în mai multe limbi, printre care şi română, cu titlul "Pentru o Renaştere europeană", în care se adresează cetăţenilor din Europa în contextul apropierii alegerilor pentru Parlamentul European.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici