Guvernul Marii Britanii, somat să limiteze acceptarea imigranţilor necalificaţi după Brexit/ Imigranţii din UE nu vor avea tratament preferenţial

Marea Britanie trebuie să limiteze acceptarea imigranţilor necalificaţi după ieşirea din Uniunea Europeană, iar cetăţenii europeni nu trebuie să beneficieze de tratament preferenţial faţă de cei din alte zone ale lumii, recomandă Comisia Consultativă privind Migraţia.

1376 afișări
Imaginea articolului Guvernul Marii Britanii, somat să limiteze acceptarea imigranţilor necalificaţi după Brexit/ Imigranţii din UE nu vor avea tratament preferenţial

Guvernul Marii Britanii, somat să limiteze acceptarea imigranţilor necalificaţi după ieşirea din UE

"Principala recomandare este ca Marea Britanie să fie mai deschisă acceptării angajaţilor calificaţi din întreaga lume şi să limiteze accesul imigranţilor necalificaţi. Angajaţii calificaţi aduc beneficii clare economiei britanice şi trebuie încurajaţi activ", a declarat Alan Manning, preşedintele Comisiei Consultative privind Migraţia, informează Financial Times.

Raportul Comisiei Consultative pentru Imigraţia a început să fie elaborat în iulie 2017.

Documentul a exprimat susţinere pentru ideea ministrului de Interne, Sajid Javid, care consideră că nu există justificări pentru acordarea de tratatemnt preferenţial cetăţenilor din spaţiul Uniunii Europene.

Conform propunerilor, imigranţii necalificaţi trebuie să aibă acces nelimitat doar în sectorul agricol.

Politicile Marii Britanii în materie de imigraţie ar urma să se schimbe semnificativ după ieşirea ţării din Uniunea Europeană.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici