Guvernul ungar îi avertizează pe imigranţi plătind publicitate în presa libaneză

Guvernul ungar plăteşte publicitate în presa libaneză pentru a-i avertiza pe imigranţi să nu intre în ţară ilegal, precizând că este o infracţiune care se pedepseşte cu închisoarea, relatează Associated Press în pagina electronică.

499 afișări
Imaginea articolului Guvernul ungar îi avertizează pe imigranţi plătind publicitate în presa libaneză

Guvernul ungar îi avertizează pe imigranţi plătind publicitate în presa libaneză (Foto: Andrei Pungovschi / Mediafax Foto)

Într-o reclamă publicată luni pe o pagină întreagă a principalului ziar libanez, An-Nahar, Guvernul ungar afirmă că "se iau cele mai puternice măsuri" împotriva persoanelor care încearcă să intre în Ungaria ilegal.

Ungaria, care şi-a închis graniţele cu Serbia la 15 septembrie, a ridicat un alt gard metalic la punctul de trecere a frontierei cu Croaţia de la Beremend, pentru a încerca să oprească fluxul de imigranţi, însă fără rezultat.

Oamenii care fug din calea violenţelor din Orientul Mijlociu, Asia şi Africa aleargă de la o frontieră europeană la alta, în încercarea disperată de a găsi o cale spre statele mai prospere din nordul Europei.

Mii de refugiaţi continuă să-şi rişte vieţile traversând Marea Mediterană cu ambarcaţiuni supraaglomerate, pentru a ajunge în ţări care Germania sau Suedia.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici