Hamas condiţionează un armistiţiu de anularea blocadei în Fâşia Gaza

Mişcarea islamistă Hamas a anunţat miercuri că refuză un armistiţiu până la anularea blocadei israeliene care vizează Fâşia Gaza.

316 afișări
Imaginea articolului Hamas condiţionează un armistiţiu de anularea blocadei în Fâşia Gaza

Hamas condiţionează un armistiţiu de anularea blocadei în Fâşia Gaza

"Respingem acum şi vom respinge şi pe viitor propunerile privind armistiţiul, până când vor avea loc negocieri pentru anularea blocadei", a declarat liderul Hamas, Khaleed Meshaal, aflat în Qatar.

Secretarul de Stat american, John Kerry, aflat la Cairo, a anunţat miercuri "progrese" în eforturile de ajungere la un armistiţiu între armata israeliană şi mişcarea islamistă Hamas.

Cel puţin 50 de persoane au murit miercuri în operaţiunile israeliene din Fâşia Gaza, bilanţul de partea palestiniană ajungând la 680 de morţi, în 16 zile.

În aceeaşi perioadă, 34 de israelieni au murit în confruntări, dintre care 34 sunt militari.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici