Heiko Maas: Germania îşi doreşte evitarea unui Brexit fără acord

Germania îşi doreşte evitarea ieşirii Marii Britanii din Blocul comunitar fără un acord, dar autorităţile se pregătesc şi pentru gestionarea situaţiei în caz că acest lucru se va întâmpla, a declarat Heiko Maas, ministrul german de Externe, citat de Reuters.

212 afișări
Imaginea articolului Heiko Maas: Germania îşi doreşte evitarea unui Brexit fără acord

Heiko Maas: Germania îşi doreşte evitarea unui Brexit fără acord

„Bineînţeles, analizăm ameninţarea unui Brexit dezordonat”, a declarat Maas, adăugând că Germania încă speră că Marea Britanie şi Uniunea Europeană vor ajunge la un acord.

Declaraţiile ministrului au fost făcute în cadrul unei conferinţe de presă comună cu omologul său irlandez, Simon Coveney.

Ministrul irlandez de Externe a declarat că un Brexit fără acord nu este în interesul nimănui şi că ambele părţi ar trebui să respecte termenul limită al negocierilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici