Helsinki: Româncă, victima unei reţele de trafic de persoane

Poliţia din Helsinki anchetează cazul unei femei românce care ar putea fi victima unei reţele de trafic de persoane, informează publicaţia Helsingin Sanomat.

27 afișări
Imaginea articolului Helsinki: Româncă, victima unei reţele de trafic de persoane

Helsinki: Româncă, victima unei reţele de trafic de persoane

Kari Tolvanen, un oficial din cadrul poliţiei din Helsinki, crede că reţeaua de prostituţie implicată s-ar putea extinde în mai multe regiuni din Finlanda.

"Investigăm amploarea acestei reţele", precizează sursa citată.

Potrivit lui Tolvanen, victima incidentului petrecut în luna iulie este foarte tânără, deşi nu este minoră.

Poliţia a identificat câţiva suspecţi, care sunt tot români.

Procuratura din Helsinki a decis reţinerea unui bărbat în vârstă de 34 de ani suspectat de trafic de persoane.

Infracţiunea pare să fi avut loc în perioada 14 - 22 iulie.

Potrivit legislaţiei finlandeze, un proxenet poate fi condamnat pentru trafic de persoane în formă agravată doar dacă a recurs la metode agresive.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici