Hillary Clinton a primit fonduri de trei milioane de dolari

Hillary Clinton, care speră să reprezinte Partidul Democrat în alegerile prezidenţiale din SUA, a anunţat miercuri că a primit fonduri în valoare de trei milioane de dolari după victoria în alegerile primare din statul Pennsylvania.

17 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton a primit fonduri de trei milioane de dolari

Hillary Clinton a primit fonduri de trei mil. de dolari (Imagine: Mediafax Foto)

"După victoria de marţi în alegerile din Pennsylvania, am colectat trei milioane de dolari prin Internet", a declarat Clinton.

Fosta prima doamnă a Statelor Unite a câştigat scrutinul cu un avans de zece la sută în faţa rivalului Barack Obama, menţinându-se în cursa pentru a obţine învestitura democrată.

Echipa lui Hillary Clinton speră că victoria va permite atragerea de fonduri, în condiţiile în care senatoarea are datorii de 10,3 milioane de dolari şi beneficiază de doar 9,5 milioane de dolari lichidităţi.

Adversarul democrat Barack Obama dispunea, la 1 aprilie, de fonduri electorale în valoare de 43 milioane de dolari.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici