Hillary Clinton îşi pregăteşte retragerea

Hillary Clinton va transmite marţi un mesaj ferm prin care va da asigurări că "va face tot ceea ce este necesar" pentru a aduce un democrat la Casa Albă, susţinătorii lui Barack Obama interpretându-l drept un accept în cazul în care i se va oferi postul de vicepreşedinte, relatează CNN.

15 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton îşi pregăteşte retragerea

Hillary Clinton îşi pregăteşte retragerea (Imagine: Mediafax/AFP)

"În discursul său de mâine seară (marţi, n.red), va transmite un mesaj prin care va sublinia că este în primul rând devotată victoriei democrate la alegerile din noiembrie şi va face tot ceea ce i se va cere" în acest sens, a declarat un prieten şi consilier al fostei Prime Doamne a Statelor Unite.

"Va face tot ce trebuie pentru a aduce victoria partidului şi ceea ce i se va cere pentru a-i înfrânge pe republicani", a mai adăugat sursa citată.

Acest mesaj a ajuns la personalul de campanie al lui Obama prin canale neoficiale şi a fost interpretat ca un semnal din parte fostei Prime Doamne, căre ar fi dispusă să accepte funcţia de vicepreşedinte într-un eventual mandat câştigat de senatorul de Illinois.

Susţinătorii lui Barack Obama sunt scindaţi în ceea ce priveşte o potenţială nominalizare a lui Hillary Clinton.

Cei doi rivali pentru învestitura democrată, Hillary Clinton şi Barack Obama, au intrat în linie dreaptă odată cu desfăşurarea alegerilor primare în ultimele state americane, Dakota de Sud şi Montana.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici