Hollande, Merkel şi Putin au discutat despre criza din estul Ucrainei

Preşedintele Franţei, Francois Hollande, a discutat miercuri după-amiază, în cadrul unei teleconferinţe, cu omologul său rus, Vladimir Putin, şi cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, pe tema modalităţilor de soluţionare a crizei din estul Ucrainei, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

983 afișări
Imaginea articolului Hollande, Merkel şi Putin au discutat despre criza din estul Ucrainei

Hollande, Merkel şi Putin au discutat despre criza din estul Ucrainei

"În cursul teleconferinţei de 50 de minute, François Hollande, Angela Merkel şi Vladimir Putin au abordat tema creării condiţiilor pentru organizarea unui summit în Formatul Normandia care ar putea avea loc în curând la Berlin", a transmis Palatul Elysée.

Nu a fost stabilită nicio dată pentru organizarea reuniunii.

Din Formatul Normandia fac parte Franţa, Germania, Rusia şi Ucraina.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici