Hollande: Procedura de ieşire a Marii Britanii din UE trebuie să înceapă cât mai curând

Procedura de ieşire a Marii Britanii din Uniunea Europeană trebuie să înceapă cât mai curând posibil, a declarat preşedintele Franţei, Francois Hollande, citat de site-ul agenţiei Reuters.

1184 afișări
Imaginea articolului Hollande: Procedura de ieşire a Marii Britanii din UE trebuie să înceapă cât mai curând

Hollande: Procedura de ieşire a Marii Britanii din UE trebuie să înceapă cât mai curând

"Procesul de ieşire a Marii Britanii din Uniunea Europeană trebuie să înceapă cât mai curând posibil", a declarat Francois Hollande.

"Nu îmi pot imagina vreun guvern britanic care să nu respecte decizia propriului popor", subliniază liderul de la Paris.

Marea Britanie amână activarea procedurii de ieşire din Uniunea Europeană în pofida apelurilor liderilor europeni, după referendumul pro-Brexit.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici