Hunter Biden a încercat să pledeze vinovat pentru două infracţiuni de evaziune fiscală ca să scape de închisoare, dar judecătorul a refuzat

Fiul preşedintelui Joe Biden, Hunter Biden, urmează să pledeze vinovat miercuri pentru două infracţiuni federale pentru că nu a plătit taxele la timp. Fiul preşedintelui mai este acuzat de întreţinerea unor relaţii sexuale cu prostituate pe banii firmei sale şi pentru deţinere de arme pe durata când consuma droguri.

2544 afișări
Imaginea articolului Hunter Biden a încercat să pledeze vinovat pentru două infracţiuni de evaziune fiscală ca să scape de închisoare, dar judecătorul a refuzat

UPDATE - Hunter Biden pledează „nevinovat”, deoarece acordul de pledoarie se destramă în timpul înfăţişării în instanţă din Delaware

Procurorii DOJ au spus că Hunter Biden este în prezent investigat. 

Fiul preşedintelui trebuia să pledeze vinovat de două acuzaţii de infracţiuni de neplată intenţionată a impozitului federal pe venit, ca parte a acordului de pledoarie pentru a evita închisoarea în cazul acuzaţiei deţinerii unei arme de foc în timp ce consumase droguri.

Dar judecătorul Maryellen Noreika nu a acceptat acordul de recunoaştere a vinovăţiei, punând la îndoială constituţionalitatea, în special clauza de deturnare şi imunitatea pe care o va primi Hunter Biden, potrivit Fox News

 

UPDATE Fox News - Hunter Biden a sosit la tribunal 

 

Ştirea iniţială  - Hunter Biden îşi va recunoaşte vinovăţia 

Hunter Biden va recunoaşte două infracţiuni comise de el: că nu a plătit taxele federale la timp în 2017 şi 2018. De asemenea, va încheia un acord cu procurorii care ar rezolva o acuzaţie de infracţiune pentru deţinere ilegală a unei arme de foc. 

Ca parte a acordului de recunoaştere a vinovăţiei, procurorii Departamentului de Justiţie sunt aşteptaţi să recomande o sentinţă  pentru fiul preşedintelui.

Judecătoarea districtuală Maryellen Noreika, o persoană numită de fostul preşedinte republican Donald Trump, va prezida audierea de miercuri şi are singura autoritate de a decide pedeapsa lui Hunter Biden.

O dată a sentinţei va fi probabil programată în timpul audierii privind recunoaşterea acuzaţiei.

Acesta este un moment fără precedent în istoria Americii: niciodată până acum, fiul preşedintelui american în exerciţiu nu a intrat într-un tribunal federal şi nu a pledat vinovat pentru o infracţiune. 

Audierea este programată să înceapă la ora 10 dimineaţa ET (după ora locală), la tribunalul federal din Wilmington, Delaware, potrivit CNN

ABC scrie că fiul preşedintelui Biden riscă maxim un an de închisoare cu executare. 

Hunter Biden este acuzat pentru consum de droguri şi pentru că a făcut sex plătit cu prositutate. Prostituţia este ilegală în SUA (exceptând statul Nevada), iar consumul de droguri în scop recreativ (doar marijuana) este legal doar în câteva state precum Colorado şi California .  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici