Ianukovici promite că Iulia Timoşenko va beneficia de condiţii de detenţie europene

Preşedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, a promis că Iulia Timoşenko va beneficia de condiţii de detenţie conforme cu standardele europene.

181 afișări
Imaginea articolului Ianukovici promite că Iulia Timoşenko va beneficia de condiţii de detenţie europene

Viktor Ianukovici (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Le-am ordonat tuturor structurilor responsabile de acest dosar să creeze toate condiţiile existente la nivel european atât în privinţa examenelor medicale, cât şi a detenţiei", a declarat Ianukovici într-o conferinţă de presă organizată alături de omologul său polonez Bronislaw Komorowski.

Ianukovici a evitat să comenteze declaraţiile lui Komorowski, care a cerut o "soluţie reală" în cazul Timoşenko.

"Trebuie să găsim o soluţie bună şi reală la această situaţie. Mi-ar plăcea ca această situaţie să aibă cel mai mic impact posibil asupra relaţiilor dintre Ucraina şi UE", a spus Komorowski.

Deţinută din august, Iulia Timoşenko a fost condamnată la şapte ani de detenţie în octombrie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici