Igor Dodon, face apel la moldoveni să iasă în stradă: Vreau să vă invit la un miting pentru susţinerea noii Guvernări

Igor Dodon, preşedintele Republicii Moldova, a anunţat joi că va organiza un miting de susţinere a noii Guvernări, conduse de Maia Sandu, duminică, 16 iunie, şi a făcut apel cetăţenilor să participe la această manifestaţie, relatează deschide.md.

694 afișări
Imaginea articolului Igor Dodon, face apel la moldoveni să iasă în stradă: Vreau să vă invit la un miting pentru susţinerea noii Guvernări

Igor Dodon cere organizarea unui miting pentru susţinerea noului Guvern

Anunţul a fost făcut de către Igor Dodon în cadrul unui discurs în Parlament.

„Vreau să vă invit duminică începând cu ora 11.00 la un miting şi la un marş paşnic pentru susţinerea noii Guvernări. Cu cât vom fi mai mulţi, cu atât mai repede se va va face transferul paşnic al Guvernării”, a declarat Dodon.

În ultimele zile, mai multe instituţii de Stat din Republica Moldova şi numeroşi parteneri externi şi-au anunţat sprijinul pentru noua Guvernare, condusă de Maia Sandu.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici