Igor Dodon îl invită pe Vladimir Putin la Chişinău şi afirmă că anul 2020 va fi anul Rusiei în Republica Moldova

Preşedintele moldovean Igor Dodon l-a invitat pe omologul său rus, Vladimir Putin, la Chişinău şi a afirmat că anul 2020 va fi anul Rusiei în Republica Moldova, informează postul Publika, citând publicaţia Kommersant.

851 afișări
Imaginea articolului Igor Dodon îl invită pe Vladimir Putin la Chişinău şi afirmă că anul 2020 va fi anul Rusiei în Republica Moldova

Igor Dodon îl invită pe Vladimir Putin la Chişinău şi afirmă că anul 2020 va fi anul Rusiei în Republica Moldova

"Noi îl aşteptăm şi am fi bucuroşi, dacă Vladimir Vladimirovici (Putin) ar veni în Moldova, pentru că avem ce discuta. Din punctul meu de vedere, pentru ca el să viziteze ţara noastră trebuie să avem o ordine de zi bine pusă la punct", a afirmat Dodon, într-un interviu pentru publicaţia rusă.

"Potrivit unor înţelegeri, anul viitor va fi anul Rusiei în Moldova. Poate aşa vom reuşi să convingem partenerii noştri să ne viziteze ţara. Ar fi ideal, dacă până atunci vom avea progrese în anumite direcţii, poate chiar în ceea ce ţine de problema transnistreană," a adăugat liderul de la Chişinău.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici