Igor Dodon va efectua o nouă vizită oficială în Rusia

Igor Dodon, preşedintele Republicii Moldova, a anunţat, marţi, că va efectua o nouă vizită oficială la Moscova la invitaţia preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, pentru a participa la un summit informal al ţărilor membre al Comunităţii Statelor Independente (CSI), relatează Unimedia.info.

376 afișări
Imaginea articolului Igor Dodon va efectua o nouă vizită oficială în Rusia

Igor Dodon va efectua o nouă vizită oficială în Rusia

Vizita liderului de la Chişinău în Rusia va începe la 26 decembrie. Invitaţia lui Putin a fost transmisă prin intermediul ambasadorului Rusiei la Chişinău, Farit Muhametşin.

”Am acceptat această invitaţie, confirmând că voi participa la ea”, a scris Dodon pe Facebook.

Astfel, Igor Dodon va avea cea de-a şaptea întrevedere oficială cu Putin de când se află în funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, ultima având loc în luna octombrie la Soci, în marja summitului Consiliului Şefilor de State al CSI şi a Consiliului Economic Suprem Eurasiatic.

Prima întrevedere oficială dintre Dodon şi Putin a avut loc în luna ianuarie a anului 2017.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici