Iisus va reveni pe pământ până în 2050 - 41% dintre americani cred acest lucru

Iisus va veni pe pământ până în anul 2050, perioadă în care planeta va mai fi lovită de un asteroid, va trece prin cel de-al Treilea Război Mondial, nu înainte ca SUA să fie vizate de un atentat terorist cu o bombă nucleară.

102 afișări
Imaginea articolului Iisus va reveni pe pământ până în 2050 - 41% dintre americani cred acest lucru

Iisus va reveni pe pământ până în 2050 - 41% dintre americani cred acest lucru (Imagine: Claudia Veja/Mediafax Foto)

Un procent însemnat de americani cred că toate aceste lucruri se vor petrece în următorii 40 de ani, după cum arată un sondaj realizat de revista Smithsonian, informează Gândul. Deşi cele expuse mai sus sunt, în majoritate, aşteptări pesimiste, americanii privesc şi cu o doză însemnată de optimism următorii 40 de ani.

Citeşte mai multe despre aşteptările americanilor pe www.gandul.ro

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici