Video IMAGINI cu puternic impact emoţional: Un ajutor de şerif din SUA a confundat pistolul cu arma cu electroşocuri şi a împuşcat un suspect care ulterior a murit - VIDEO

Un ajutor de şerif din statul american Oklahoma, în vârstă de 73 de ani, a încurcat, în timpul unei urmăriri, arma cu electroşocuri cu pistolul şi l-a împuşcat din greşeală în stomac pe suspectul afro-american pe care îl urmărea. Victima a murit ulterior la spital. Intervenţia poliţiştilor a fost înregistrată video de o cameră montată pe uniforma unuia dintre ofiţeri.

1320 afișări

Pe înregistrare se poate auzi cum ajutorul de şerif strigă "Îmi pare rău", după ce îşi dă seama că l-a împuşcat pe suspect.

Victima, Eric Courtney Harris, este un bărbat de culoare, în vârstă de 44 de ani, care încercase să vândă ilegal arme unor ofiţeri sub acoperire. Când şi-a dat seama că este prins într-o capcană a autorităţilor, bărbatul a încercat să fugă, iar poliţiştii au intervenit pentru a-l reţine.

După ce a fost împuşcat, Harris spune că nu mai poate să respire, în timp ce ofiţerii îl imobilizează, iar un poliţist este auzit spunând "Ai fugit. Nu mă interesează respiraţia ta".

Ajutorul de şerif care a confundat armele, Robert Bates, a fost suspendat pe perioada anchetei.

Imaginile au fost date publicităţii sâmbătă de biroul Şerifului din Tulsa, Oklahoma.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici