Imagini noi din timpul asaltului de la Capitoliu. Momentul în care un poliţist este strivit între uşi de mulţimea furioasă VIDEO

  • La două zile de la asaltul de la Capitoliu a apărut o nouă filmare care surprinde momentul când un poliţist este strivit între uşi de mulţimea furioasă.
  • Tânărul ofiţer s-a chinuit momente bune să se elibereze.
  • Cel puţin o persoană a încercat să-i smulgă viziera poliţistului, în timp ce el ţipa şi făcea eforturi să se elibereze, fiind în agonie.
2941 afișări
Imaginea articolului Imagini noi din timpul asaltului de la Capitoliu. Momentul în care un poliţist este strivit între uşi de mulţimea furioasă VIDEO

Imagini şocante din timpul asaltului de la Capitoliu. Momentul în care un poliţist este strivit între uşi de mulţimea furioasă. VIDEO

Reporterul care a filmat momentul dramatic a spus pentru CNN că au fost ciocniri continue între forţele de ordine şi manifestanţi, până când aceştia să pătrundă năvalnic în clădire. 

În imaginile publicate acum se disting oameni masaţi în zona de acces în clădirea Congresului care depăşesc numeric forţele de ordine echipate cu scuturi şi căşti de protecţie. 

Momentul în care poliţistul este prins între uşi în timpul asaltului de la Capitoliu a fost filmat şi publicat de platforma de investigaţii Status Coup. Tânărul ofiţer s-a chinuit momente bune să se elibereze, scrie CNN.

Cel puţin o persoană a încercat să-i smulgă viziera poliţistului, în timp ce el ţipa şi făcea eforturi să se elibereze, fiind în agonie. Tânărul a reuşit în cele din urmă să se elibereze şi a părut să confirme că este în regulă. Starea lui nu este cunoscută deocamdată.

Reporterul Jon Farina este cel care a filmat momentul şi a spus pentru CNN că au fost ciocniri continue între manifestanţi şi forţele de ordine: „Nu se putea vorbi cu ei. Voiau să intre acolo indiferent ce le stătea în cale. Nimic nu-i speria. Pur şi simplu continuau să se împingă spunând: ne trebuie noi patrioţi“.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici