Imagini ŞOCANTE: ISIS a dat publicităţii o înregistrare în care un copil de 3 ani decapitează un ursuleţ de pluş - FOTO, VIDEO

Într-un nou material video publicat de gruparea teroristă ISIS un copil de 3 ani decapitează un ursuleţ. În faţa unui steag alb-negru cu însemnele grupării ISIS, copilul decapitează ursuleţul de pluş, după care zâmbeşte camerei.

27052 afișări
Imaginea articolului Imagini ŞOCANTE: ISIS a dat publicităţii o înregistrare în care un copil de 3 ani decapitează un ursuleţ de pluş - FOTO, VIDEO

Imagini şocante: ISIS a dat publicităţii o înregistrare în care un copil de 3 ani decapitează un ursuleţ de pluş (Imagine: Arhiva HEPTA)

Succesiv, copilul ridică triumfător cuţitul în aer când bărbatul din spatele camerei pronunţă cuvântul takfir (n.r. cuvânt peiorativ prin care ISIS descrie persoanele care aparţin altor religii).

Publicaţia britanică Daily Mail notează că hainele copilului seamănă cu cele purtate de Mohhamed Emwazi, responsabil pentru moartea a cel puţin cinci ostatici, inclusiv a jurnalistului american James Foley, decapitat în august 2014.

Imaginile au înfuriat utilizatorii de pe Twitter. Unul dintre aceştia scrie că filmarea e "simbolul unei copilării distruse".

Tot pe Twitter, Julie Lenarz, reprezentant al Human Security Centre, a catalogat filmarea drept "un abuz diabolic, de cea mai joasă speţă".

Filmuleţul a fost publicat la aproape un an după ce jihadiştii au dat publicităţii un material video în care un alt copil-soldat decapitează un ostatic sirian.

ISIS nu a revendicat până în acest moment filmarea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici