IMAGINI ŞOCANTE: O fetiţă de doi ani, călcată de două maşini, în timp ce oamenii o ocolesc indiferenţi - VIDEO

Un filmuleţ care arată o fetiţă în vârstă de doi ani lovită de două maşini în timp ce oamenii trec pe lângă ea ignorând-o a stârnit revolta celor care l-au văzut pe internet.

17032 afișări
Imaginea articolului IMAGINI ŞOCANTE: O fetiţă de doi ani, călcată de două maşini, în timp ce oamenii o ocolesc indiferenţi - VIDEO

IMAGINI ŞOCANTE: O fetiţă de doi ani, călcată de două maşini, în timp ce oamenii o ocolesc indiferenţi

Imaginile au fost surprinse de camerele video din oraşul chinez Foshan, din provincia Guandong, şi arată cum fetiţa de doi ani este lovită de o maşină care apoi părăseşte locul accidentului, scrie dailymail.co.uk.

Mai mult de zece oameni au trecut pe lângă fetiţa care zace pe drum fără a-i acorda primul ajutor, iar aceasta a fost călcată de o a doua maşină.

În cele din urmă, o femeie (cea de-a 19-a persoană care trece pe lângă fetiţă) o trage pe aceasta pe marginea drumului. Fetiţa, cu numele de Yueyue, se află în prezent în comă în urma incidentului care a avut loc pe 13 octombrie.

Ambii şoferi care au lovit copilul au fost arestaţi, însă utilizatorii internetului sunt revoltaţi din cauza nepăsării oamenilor care au trecut pe lângă acesta.

"Yueyue este minunată. Sper doar ca copilul meu să se trezească şi să-mi spună din nou «tată»", a declarat Wang, tatăl fetiţei.

"Ruşinea poporului chinez", "Ce se întâmplă cu societatea asta?Am văzut imaginile şi mi-a îngheţat inima" sunt doar dpuă dintre mesajele postate de utilizatori pe site-uri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici