IMAGINILE „fake” cu Kim Jong Un în coşciug de sticlă fac înconjurul lumii. FOTO

  • O poză falsă, ce pare a îl prezenta pe liderul nord-coreean Kim Jong Un într-un coşciug de sticlă, face înconjurul lumii
  • Poza este cel mai probabil un trucaj
8652 afișări
Imaginea articolului IMAGINILE „fake” cu Kim Jong Un în coşciug de sticlă fac înconjurul lumii. FOTO

IMAGINILE „fake” cu Kim Jong Un în coşciug de sticlă fac înconjurul lumii. FOTO

O poză falsă, ce pare a îl prezenta pe liderul nord-coreean Kim Jong Un într-un coşciug de sticlă, face înconjurul lumii, scrie cotidianul britanic The Sun. 
 
Imaginile, ce par prelucrarea unei fotografii realizate în 2011, în timpiul funeraliilor tatălui lui Kim Jong Un, îl înfăţişează pe liderul nord-coreean acoperit cu o pătură roşie şi având capul aşezat pe o pernă. 
 
Acesta pare a fi mort şi este aşezat într-un coşciug de sticlă. 
 
Statele Unite şi China încearcă să afle dacă sunt adevărate zvonurile că liderul nord-coreean ar fi mort sau s-ar afla în stare vegetativă, după o operaţie la inimă. 
 
Coreea de Nord a încercat să înlăture aceste zvonuri, prezentând o scrisoare ce ar fi fost scrisă de Kim, şi anunţând că acesta i-a trimis un mesaj preşedintelui sud-african Cyril Ramaphosa. 
 
Însă, în lipsa unor imagini noi cu Kim Jong Un, speculaţiile continuă. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici