18+  Implozia submersibilului Titan, reconstituită de jurnalişti germani

  • Pe 18 iunie, cinci pasageri au murit după ce submersibilul Titan a făcut implozie.
  • Mai mulţi animatori îşi imaginează cu groază momentele terifiante ale imploziei.
  • Investigatorii susţin că moartea pasagerilor a fost bruscă, fără să simtă nimic.
3553 afișări
Imaginea articolului Implozia submersibilului Titan, reconstituită de jurnalişti germani

Moartea celor cinci pasageri ai submersibilului Titan de la OceanGate a înfricoşat toată planeta. Anterior, multe persoane, cu greu, îşi imaginau cum pasagerii submersibilului respirau ultimele rezerve de oxigen în ultimele minute până să apară indicii că submersibilul a fost distrus printr-o implozie.

După confirmarea imploziei, mai mulţi animatori au publicat clipuri cu reconstituirea imploziei. 

Jurnaliştii de la publicaţia germană Bild au simulat explozia submersibilului Titan în Oceanul Atlantic, iar conform versiunii lor, carena submarinului nu a rezistat presiunii apei, ceea ce a dus la distrugerea acesteia în doar câteva secunde.

Toate cele cinci persoane aflate la bord au fost ucise pe loc.
 
 
A fost, de asemenea, momentul când echipajul navei de la suprafaţă a pierdut comunicarea cu pasagerii de pe Titan.
 
Componente ale submersibilului au fost împrăştiate pe fundul oceanului, amplasate la 400 de metri de epava RMS Titanic, vasul ce s-a scufundat în 1912 după ce s-a ciocnit de un aisberg.
 
Mai mulţi experţi în scufundări, printre care şi regizorul filmului iconic Titanic din 1997, James Cameron, au acuzat compania OceanGate pentru că nu au testat submersibilul şi nu a fost verificat de o agenţie de certificare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici