UPDATE. Împuşcături într-o şcoală din Finlanda. Un copil a murit, alţi doi sunt în stare gravă

  • Un incident armat s-a produs marţi dimineaţă într-o şcoală din Finlanda.
  • Un copil a murit, ceilalţi doi sunt în stare gravă
  • Un suspect a fost reţinut de poliţişti.
732 afișări
Imaginea articolului UPDATE. Împuşcături într-o şcoală din Finlanda. Un copil a murit, alţi doi sunt în stare gravă

Împuşcături într-o şcoală din Finlanda. Sursa foto: Hepta/Mediafax Foto

UPDATE Un copil a murit, ceilalţi doi sunt în stare gravă

Un copil a murit, iar alţi doi au fost răniţi grav. Toate victimele au 12 ani. Tot 12 ani are şi suspectul reţinut de poliţişti.

Poliţia a anunţat că suspectul a fugit după incident. El a fost reţinut fără alte incidente pe malul unui râu, într-un cartier din nordul capitalei Helsinki, potrivit BBC. Poliţiştii au mai anunţat că suspectul avea asupra sa o armă.

Elevilor li s-a spus să rămână în sălile de clasă după atac. Părinţii care au aflat despre incident s-au adunat la şcoală, dar clădirea a rămas izolată pentru o perioadă.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Cel puţin trei copii au fost răniţi în incidentul care a avut loc într-o şcoală de la periferia capitalei Helsinki, a anunţat Poliţia finlandeză, potrivit Sky News. Toţi cei implicaţi în incident sunt copii, au transmis poliţiştii.

Alerta a fost dată la prima oră la şcoala primară Viertola din Vantaa. Se pare că numeroşi copii au reuşit să se ascundă în interiorul şcolii. Ei au reuşit să-şi sune părinţii care au alertat autorităţile.

Un suspect a fost reţinut, dar autorităţile nu au oferit detalii despre identitatea acestuia.

Şcoala are în jur de 800 de elevi cu vârste cuprinse între 7 şi 16 ani. Zona a fost izolată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici