În SUA a început primele teste clinice pentru un vaccin anticoronavirus

Primele teste clinice pentru un potenţial vaccin anti-Covid-19 au început în oraşul american Seattle, a comunicat luni Instiutul Naţional american pentru Alergii şi Boli Infecţioase (NIAID), citat de postul CNBC şi de cotidianul Le Figaro.

1986 afișări
Imaginea articolului În SUA a început primele teste clinice pentru un vaccin anticoronavirus

În SUA au început primele teste clinice pentru un vaccin anticoronavirus

"Testele clinice vor include participarea a 45 de adulţi voluntari cu stare de sănătate bună, având vârste cuprinse între 18 şi 55 de ani. Testele vor dura şase săptămâni. Primul participant a primit vaccinul experimental luni", a precizat instituţia.

Găsirea unui "vaccin sigur şi eficient" pentru prevenirea infecţiilor cu noul coronavirus reprezintă o "urgenţă prioritară în materie de sănătate publică", a declarat dr. Anthony Fauci, directorul Instiutul Naţional american pentru Alergii şi Boli Infecţioase (NIAID).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici