Incendiile au făcut 51 de victime în Peloponez

Numărul persoanelor decedate în urma incendiilor puternice care fac ravagii în Peninsula Peloponez, începând de vineri, a crescut, ajungând la 51, a anunţat celula de criză a Ministerului elen al Sănătăţii, citată de AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Incendiile au făcut 51 de victime în Peloponez

Incendiile au făcut 51 de victime în Peloponez

Echipele de salvare au descoperit în cursul nopţii două noi cadavre în apropiere de Megalopolis, în centrul Peninsulei Peloponez, într-o regiune în care pompierii descoperiseră anterior şi alte persoane decedate.

Majoritatea victimelor provin însă din localităţile Zacharo şi Elida, situate la vest de Megalopolis.

Autorităţile au refuzat până în prezent să facă publică identitatea victimelor dar surse din poliţie au precizat că printre acestea se numără cel puţin şapte copii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici