VIDEO Incendiile de vegetaţie din sudul Californiei au scăpat de sub control

  • Flăcările din regiunea County, California au scăpat de sub control
  • Zeci de mii de oameni au fost evacuaţi
  • Sursa incendiilor ar fi un scurtcircuit la un cablu electric
361 afișări

California e din nou în flăcări. Două mari incendii de vegetaţie au izbucnit în sudul statului american.

Zeci de mii de locuitori ai oraşului Irvine din regiunea County au fost evacuaţi din casele lor pentru ca pompierii să se poată lupta cu flăcările scăpate de sub control.

Compania de energie electrică Edison investighează acum dacă echipamentele lor ar fi fost sursa incendiilor.

Reprezentanţii companiei spun că un cablu electric ar fi lovit o linie conductoare de 12.000 de volţi.

Edison este una dintre reţelele de electricitate care au tăiat intenţionat curentul clienţilor. Asta tocmai pentru a evita accidente din cauza vânturilor puternice şi a incendiilor de vegetaţie.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici