Incendiu de vegetaţie în apropiere de Ierusalim. Mai multe localităţi au fost evacuate

  • Incendiu de vegetaţie masiv în apropierea oraşului Ierusalim.
  • Mai multe localităţi situate la periferia Ierusalimului au fost evacuate.
  • Zeci de echipaje de pompieri depun eforturi pentru stingerea focului.
227 afișări
Imaginea articolului Incendiu de vegetaţie în apropiere de Ierusalim. Mai multe localităţi au fost evacuate

Incendiu de vegetaţie în apropiere de Ierusalim. Mai multe localităţi au fost evacuate

Un incendiu de vegetaţie masiv a izbucnit miercuri la periferia oraşului Ierusalim, iar mai multe localităţi au fost evacuate, în contextul în care pompierii depun eforturi pentru stingerea focului, informează site-ul Ynetnews.com şi cotidianul The Times of Israel.

Incendiul a izbucnit în zona Muntelui Haruach, în apropierea comunităţilor evreieşti Neve Ilan, Ma'ale Hahamisha şi Abu Ghosh.

Focul s-a răspândit rapid spre Muntele Eitan şi spre localităţile Yad Hashmona şi Abu Ghosh.

Pompierii au anunţat că incendiul nu este sub control. Locuitorii comunităţilor situate în apropierea incendiului au fost evacuaţi.

Mai multe drumuri locale au fost închise. O secţiune a Autostrăzii 1, care face legătura între Tel Aviv şi Ierusalim, a fost închisă, iar cursele feroviare între cele două oraşe au fost suspendate.

Zeci de echipaje de pompieri, inclusiv cu zece avioane speciale, depun eforturi pentru stingerea incendiului de vegetaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici