Incendiu la bordul unui distrugător rus ancorat în portul Vladivostok

Un incendiu a izbucnit vineri dimineaţa la bordul unui distrugător rus în timpul operaţiunilor de reparare în portul Vladivostok, au anunţat autorităţile, care au precizat că incendiul a fost stins rapid şi nu s-au înregistrat victime ori pagube semnificative, informează agenţia Tass.

997 afișări
Imaginea articolului Incendiu la bordul unui distrugător rus ancorat în portul Vladivostok

Incendiu la bordul unui distrugător rus ancorat în portul Vladivostok

"A fost un incendiu minor care a fost detectat la timp (...) şi stins", a anunţat un purtător de cuvânt al Far Eastern Shipbuilding and Ship Repair Center, compania care administrează şantierul de reparaţii navale de la Vladivostok.

O sursă din cadrul autorităţilor navale locale a declarat că 106 persoane care se aflau la bordul distrugătorului Mareşal Şapoşnikov au fost evacuate şi nu s-au înregistrat victime.

"Daunele au fost nesemnificative, pentru că nava era în reparaţii şi toate mecanismele şi dispozitivele importante au fost dezmembrate", a adăugat sursa citată.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici