Închisoare supraaglomerată în El Salvador, însă prizonierii poartă măşti

  • Sute de deţinuţi se înghesuie în închisoarea Quezaltepeque din El Salvador.
  • Chiar dacă distanţarea fizică este imposibilă, prizonierii poartă măşti de protecţie.
  • El Salvador este una dintre ţările cu cea mai mare rată de criminalitate din lume.
762 afișări
Imaginea articolului Închisoare supraaglomerată în El Salvador, însă prizonierii poartă măşti

Închisoare supraaglomerată în El Salvador, însă prizonierii poartă măşti

Cu siguranţă ai multe destinaţii în care vrei s-ajungi în lume, însă nu neapărat şi El Salvador. Asta pentru că micuţul stat din America Centrală are una dintre cele mai ridicate rate ale crimelor din lume şi este de mult timp afectat de violenţele bandelor infracţionale.

Închisorile devin neîncăpătoare, iar prizonierii stau efectiv unul peste altul în celule. Fără ca distanţarea fizică să fie în vreun fel posibilă, iese în evidenţă faptul că deţinuţii poartă măşti care, în cazul celor mai mulţi dintre ei, acoperă chiar gura şi nasul. 

Zilele în care în El Salvador nu se înregistrează vreo crimă sunt extrem de rare, iar două dintre cele mai mari grupări mafiote sunt Mara 18 şi Mara Salvatrucha, supranumită şi MS 13. Membrii MS 13 au chiar propria lor închisoare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici