Incident armat la frontiera dintre Siria şi Iordania

Un militar iordanian a fost ucis de combatanţi care încercau să pătrundă în Iordania venind din Siria. Ministrul iordanian al Informaţiilor, Samih al-Maaytah, a declarat că este primul militar ucis de la începerea confruntărilor armate în Siria vecină.

255 afișări
Imaginea articolului Incident armat la frontiera dintre Siria şi Iordania

Incident armat la frontiera dintre Siria şi Iordania (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Cel puţin 12 combatanţi înarmaţi au fost arestaţi în urma incidentului petrecut la frontiera dintre Siria şi Iordania, informează BBC News online..

Există suspiciuni că sute de combatanţi străini luptă alături de forţele antiguvernamentale în Siria.

Victima incidentului armat de luni este caporalul Mohammed Abdullah al-Manasir, în vârstă de 25 de ani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici