Incident de securitate pe un aeroport din Germania. Un individ a încercat să ajungă cu maşina la un avion de pasageri

Activităţile Aeroportului din Hanovra au fost suspendate, sâmbătă după-amiază, după ce un individ a încercat să intre cu un vehicul într-o zonă interzisă, afirmă surse citate de site-ul T-Online.de.

1763 afișări
Imaginea articolului Incident de securitate pe un aeroport din Germania. Un individ a încercat să ajungă cu maşina la un avion de pasageri

Incident de securitate pe un aeroport din Germania

Conform unor surse din cadrul serviciilor de securitate germane, un vehicul BMW cu numere de înmatriculare din Polonia a încercat să pătrundă neautorizat pe o pistă a aeroportului.

Individul a fost reţinut.

Activitatea aeroportuară a fost suspendată pe durata incidentului, dar niciun terminal nu a fost evacuat.

Surse din cadrul Poliţiei germane citate de publicaţia Hannoverschen Allgemeinen au declarat că individul a încercat să ajungă cu maşina la un avion de pasageri al companiei elene Aegean Airlines care tocmai venise de la Atena (Grecia) şi urma să efectueze aceeaşi cursă retur.

Autorităţile germane încearcă să afle circumstanţele producerii incidentului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici