Incident la Campionatul Mondial de fotbal. Un taxi a intrat într-un grup de SUPORTERI: Opt oameni au fost răniţi/ UPDATE: Şoferul adormise la volan / VIDEO şocant

Opt persoane au fost rănite după ce un taxi a lovit un grup de suporteri de fotbal, într-un incident produs în centrul Moscovei, anunţă autorităţile ruse.

10086 afișări
Imaginea articolului Incident la Campionatul Mondial de fotbal. Un taxi a intrat într-un grup de SUPORTERI: Opt oameni au fost răniţi/ UPDATE: Şoferul adormise la volan / VIDEO şocant

Incident la Campionatul Mondial de fotbal. Un taxi a intrat într-un grup de SUPORTERI: Opt oameni au fost răniţi/ VIDEO şocant

UPDATE Surse: Şoferul de taxi care a lovit un grup de suporteri, în Moscova, adormise la volan

Şoferul de taxi care a lovit cu vehiculul un grup de suporteri, în centrul Moscovei, adormise la volan, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate ruse citate de agenţia Interfax. Şoferul, în vârstă de 28 de ani, originar din Kîrgîzstan, este cercetat în stare de arest.

Primăria Moscovei a confirmat că ipoteza analizată de autorităţi este cea a unui accident.

"Şapte dintre persoanele rănite sunt în stare bună, iar alta are plăgi moderate", a declarat un oficial rus.

Incidentul rutier a avut loc în centrul Moscovei, în apropierea Kremlinului şi Pieţei Roşii. Incidentul intervine în contextul în care în Moscova şi în alte oraşe ruse are loc Campionatul Mondial de Fotbal.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Un taxi a intrat în mai mulţi fani prezenţi în Rusia pentru a-şi susţine echipa. Presa rusă mai scrie că şoferul că şoferul ar fi Kyrgyzstan, şi a încercat să fugă de la faţa locului, fiind prins ulterior de poliţie.

 

"Şoferul a pierdut controlul asupra vehiculului", a transmis Poliţia. Şoferul taxiului a încercat să fugă, dar a fost reţinut.

Autorităţile analizează ipoteza unui accident rutier.

Incidentul intervine în contextul în care în Moscova şi în alte oraşe ruse are loc Campionatul Mondial de Fotbal.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici