Incident la Capitol Hill: a intrat cu maşina într-o poartă, a început să tragă în aer, apoi s-a sinucis

Un bărbat şi-a izbit maşina într-una dintre barierele din jurul laturii de est a Capitoliului, Washington, la ora 4 dimineaţa.

873 afișări
Imaginea articolului Incident la Capitol Hill: a intrat cu maşina într-o poartă, a început să tragă în aer, apoi s-a sinucis

Imagine de arhivă

Maşina a luat foc când bărbatul a coborât, apoi, explică surse din poliţie, acesta a început să tragă în aer.

De îndată ce agenţii s-au apropiat, bărbatul a întors arma asupra lui şi s-a sinucis. Nimeni nu a fost rănit. Identitatea şi motivaţiile nu sunt cunoscute, momentan.

Vestea a fost dată iniţial de corespondentul reţelei PBS, Lisa Desjardins, şi confirmată de poliţie. Jurnalista notează că ultimele luni au fost epuizante pentru Poliţia Capitoliului, „pe fondul ameninţărilor la adresa Curţii Supreme, a Congresului şi a unor şedinţe lungi în ambele instituţii”.

În aprilie anul trecut, un alt vehicul s-a ciocnit de o barieră a Capitoliului, ucigând un ofiţer şi rănindu-l pe altul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici