Incident şocant la un bazin de înot. Aproximativ 50 de copii au fost afectaţi | FOTO

O concentraţie prea mare de clor în bazinul de înot al unui centru spa din oraşul Donegal, aflat în nordul Irlandei, a dus la îmbolnăvirea a zeci de persoane, inclusiv a aproximiativ 50 de copii, şase dintre aceştia fiind duşi la spital.

3516 afișări
Imaginea articolului Incident şocant la un bazin de înot. Aproximativ 50 de copii au fost afectaţi | FOTO

Incident şocant la un bazin de înot. Aproximativ 50 de copii au fost afectaţi | FOTO

La faţa locului au sosit mai multe echipaje de salvare şi pompieri. Presa britanică arată că foarte mulţi copii se aflau în apă în momentul incidentului, aproximativ 50 având reacţii puternice, şase dintre aceştia fiind duşi la spital cu reacţii pe piele. Majoritatea copiilor au fost trimişi acasă după ce au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Conform autorităţilor, vieţile oamenilor nu sunt în pericol, însă tratează ”foarte serios” incidentul.

Up to 6 children have been taken to hospital for treatment to a reaction they had to chlorine in the water at the swimming pool at the Aura Leisure centre. Most others have been sent home. #Letterkenny pic.twitter.com/3wHpKd4OtW

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici