Inconştienţă la nivel înalt. Ce a făcut o deputată din Scoţia, suspectă de coronavirus şi ulterior confirmată cu SARS-CoV-2

  • În plină pandemie de COVID-19, unii demnitari una zic şi alta fac.
  • O deputată din Scoţia a recunoscut că a călătorit cu trenul până la Londra, pentru a ajunge la Parlament.
  • Asta imediat după ce se testase pentru SARS-CoV-2.
  • Ulterior călătoriei sale, a primit şi rezultatul: avea într-adevăr virusul.
4664 afișări
Imaginea articolului Inconştienţă la nivel înalt. Ce a făcut o deputată din Scoţia, suspectă de coronavirus şi ulterior confirmată cu SARS-CoV-2

Inconştienţă la nivel înalt, în plină pandemie de COVID-19 FOTO Parlamentul Britanic

Margaret Ferrier, membră a Parlamentului britanic a călătorit cu trenul către Londra deşi bănuia că ar fi infectată şi apoi s-a întors cu trenul în Scoţia deşi primise rezultatul pozitiv, informează metro.co.uk.
 
Aceasta s-a scuzat public pentru acţiunea sa de a călători cu trenul deşi ştia că este suspectă de COVID-19. Deputata a călătorit cu trenul din Scoţia până în Londra înainte să primească rezultatul testului. Ba mai mult, s-a întors cu trenul la o zi după ce a primit rezultatul şi aflase că e infectată. 
 
  • „Sâmbătă după-amiază, după ce am început să am simptome uşoare, am cerut efectuarea unui test COVID, pe care l-am făcut în acea zi. Simţindu-mă mult mai bine, am călătorit la Londra cu trenul luni, pentru a participa la întâlnirea din plen a parlamentului, aşa cum era programat. A fost greşit ce am făcut şi îmi pare foarte rău pentru greşeala mea. Luni după-amiază am primit un rezultat pozitiv pentru COVID-19. M-am întors acasă, în Scoţia (n.red.) cu trenul, fără să întreb medicii despre asta. Şi asta a fost greşit din partea mea şi îmi pare rău. Sunt în izolare acasă, încă de atunci”, a declarat politiciana. 
 
Cinic este că, în timpul vizitei sale în Parlament, deputata a avut o intervenţie publică prin care a mulţumit personalului medical din spitalele care au pacienţi infectaţi cu noul coronavirus. 
 
 
Totuşi, aceasta a precizat că a anunţat responsabilii din Parlament, care, la rândul lor, au contactat Ministerul Sănătăţii englez. Totodată, ar fi sunat şi la poliţie pentru a-şi declara greşeala. 
 
  • „Chiar dacă m-am simţit bine, ar fi trebuit să mă auto-izolez cât timp aşteptam pentru rezultatul testului, şi regret profund cum am acţionat. Accept întreaga responsabilitate şi cer tuturor să nu facă aceleaşi greşeli”, a mai spus politiciana. 
 
Reprezentanţii Camerei Deputaţilor a precizat că au luat măsuri de precauţie şi vor dezinfecta spaţiul. 
 
Melania Trump a anunţat pe conturile de social media că ea şi preşedintele SUA, Donald Trump, au COVID-19. Prima Doamnă şi-a amânat toate angajamentele. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici