India: 300 de deţinuţi au evadat dintr-o închisoare

Aproximativ 300 de deţinuţi au evadat duminică dintr-o închisoare din India, după ce au imobilizat cei patru gardieni ai instituţiei, au anunţat luni autorităţile, citate de CNN.

1 afișare
Imaginea articolului India: 300 de deţinuţi au evadat dintr-o închisoare

India: 300 de deţinuţi au evadat dintr-o închisoare

Incidentul a avut loc duminică într-o închisoare din oraşul Dantewada, din centrul Indiei, în statul Chhattisgarh, a anunţat biroul inspectorului general al districtului.

Dintre cei 377 de deţinuţi, 299 au reuşit să evadeze, iar timp de două ore nicio unitate a forţelor de ordine nu a intervenit timp, a mai anunţat sursa menţionată.

"Deţinuţii au atacat gardienii şi i-au imobilizat în timpul mesei de prânz", a declarat Ramvichar Netam, ministrul de Interne al statului Chhattisgarh. "Aparent, aceştia au profitat de deficitul forţelor de securitate", a adăugat el.

Poliţia a închis graniţele statului şi a intrat în alertă maximă în regiune, dar căutările au devenit complicate din cauza căilor de comunicare dificile din zonă, a precizat Netam.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici