India va respecta Acordul Paris şi va lua chiar măsuri suplimentare pentru reducerea poluării

India va respecta Acordul de la Paris şi este pregătită să aplice chiar măsuri suplimentare pentru reducerea poluării, a declarat sâmbătă premierul indian, Narendra Modi, după o întrevedere cu preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, relatează site-ul cotidianului Le Figaro.

636 afișări
Imaginea articolului India va respecta Acordul Paris şi va lua chiar măsuri suplimentare pentru reducerea poluării

India va respecta Acordul Paris şi va lua chiar măsuri suplimentare pentru reducerea poluării (Imagine: Hepta)

"India este favorabilă Acordului Paris şi va depune eforturi în acest cadru, poate chiar dincolo de acest cadru", a afirmat Narendra Modi în cursul unei vizite oficiale în Franţa.

La rândul său, Emmanuel Macron a anunţat că se va deplasa la New Delhi în cursul acestui an, pentru "primul summit al alianţei energiei solare", alcătuită deocamdată doar din Franţa şi India. Organizaţia se va extinde şi va cuprinde numeroase alte ţări", a spus liderul Franţei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici