Insistenţa fără rost se pedepseşte. Un bărbat, arestat după ce a apelat de 27.000 de ori Poliţia, în decurs de două luni

  • Un francez a fost arestat la Lyon, după ce ar fi sunat de 27.000 de ori la Poliţie şi Jandarmerie în decurs de două luni.
  • Bărbatul este acuzat de hărţuirea oamenilor legii, cărora le-ar fi adresat injurii prin telefon.
  • În urma unei expertize psihiatrice, bărbatul avea discernământ în momentul comiterii faptelor.
1106 afișări
Imaginea articolului Insistenţa fără rost se pedepseşte. Un bărbat, arestat după ce a apelat de 27.000 de ori Poliţia, în decurs de două luni
Un bărbat a fost arestat sub suspiciunea că a hărţuit poliţia franceză şi a efectuat 27.000 de telefoane în mai puţin de două luni.
În vârstă de 47 ani, francezul este acum acuzat de hărţuirea oamenilor legii, cărora le-ar fi adresat injurii prin telefon.
 
Bărbatul nu este cunoscut de autorităţile din Hexagon pentru „fapte similare” şi a fost arestat într-un hotel de la periferia oraşului Lyon, potrivit Euronews, citat de Aleph News.
 
Suspectul ar fi apelat 14 departamente diferite de Poliţie şi Jandarmerie din toată ţara în perioada 7 aprilie – 18 mai. Multe dintre apelurile sale conţineau „observaţii de natură sexuală adresate oficialităţilor de sex feminin, uneori insultându-le”, a spus poliţia franceză. 
 
O expertiză psihiatrică a suspectului realizată după ce a fost arestat arată că bărbatul avea discernământ în momentul comiterii faptelor.
 
Bărbatul şi-a recunoscut faptele, însă nu a fost în măsură să le explice şi urmează să fie trimis în judecată. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici